Een voertuig huren Praktish Onze Geschiedenis Contact fr en

Louyet Rent Onze Geschiedenis

Duik in het verhaal van Louyet Rent, een spannend avontuur dat draait om onze toewijding aan een uitzonderlijke klantenservice.

Onstaan VAN Louyet Rent

Louyet Rent is opgericht in april 2022, hoofdzakelijk met als doel het beheer van voertuigen binnen Louyet Group te centraliseren: personeelsvoertuigen, vervangwagens of demowagens. Al snel hebben we onze activiteiten uitgebreid naar het verhuur van voertuigen om te voldoen aan de nieuwe mobiliteitsbehoeften en een extra service aan te bieden aan onze klanten. Steeds meer mensen zijn op zoek naar kortetermijnverhuuroplossingen om verschillende redenen, zoals toenemende flexibiliteit, speciale gelegenheden zoals bruiloften, of bedrijven die snel en flexibel op zoek zijn naar oplossingen voor hun nieuwe werknemers. Dit zijn slechts enkele redenen waarom consumenten zich tot onze kortetermijnverhuurdienst wenden.

Louyet Rent - Notre Histoire
EEN BREED AANBOD AAN
BMW en MINI

Louyet Rent vervult uw behoeften met een breed aanbod aan BMW- en MINI-voertuigen om aan diverse eisen te voldoen. Of het nu gaat om een economisch hybride voertuig, een volledig elektrische auto die al beschikbaar is voor verhuur, een stadsauto voor gemakkelijk stadsverkeer, een ruime dieselauto voor reizen, of een premium berline voor bruiloften, u zal altijd het juiste voertuig vinden. Indien u online niet het voertuig vind dat u zoekt, moedigen we u ten zeerste aan om contact met ons op te nemen. We zijn bereid om u zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van de mobiliteitsoplossing die bij u past.

Louyet Rent - Notre Histoire
HANDIGE FUNCTIES

Onze voertuigen zijn uitgerust met tal van handige functies, zoals een trekhaak en de nieuwste technologieën zoals adaptieve cruisecontrol, botspreventiesystemen, head-up displays en nog veel meer. Louyet Rent blijft vooruitgang boeken en zijn aanbod diversifiëren. We verhuren ook dakkoffers en, in de nabije toekomst, elektrische fietsen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je specifieke verzoeken hebt op dit gebied. We staan klaar om aan je mobiliteitsbehoeften te voldoen.

Louyet Rent - Notre Histoire

UW MOBILITEIT IS ONZE ZAAK

Kiezen voor Louyet Rent betekent kiezen voor een all-inclusive oplossing die je totale gemoedsrust geeft. Ons aanbod omvat niet alleen de huur van het voertuig, maar ook onderhoudsdiensten, winterbanden, volledige verzekering en belastingen. Bovendien bieden we een kilometervergoeding van 100 kilometer per dag in ons basistarief. Raadpleeg de boekingspagina voor meer informatie over kilometervergoedingen. Indien u meer rijdt, bieden we ook een tarief met onbeperkte kilometers op aanvraag.

Ter voorbereiding op de winter hoeft u alleen een afspraak te maken in de Louyet concessie van u keuze voor de installatie van winterbanden. Op dezelfde manier kan u bij mooi weer een afspraak plannen voor de plaatsing van zomerbanden. We doen er alles aan om uw verhuurervaring zo praktisch en eenvoudig mogelijk te maken.

Louyet Rent - Notre Histoire Louyet Rent - Notre Histoire

Gemakkelijker - Gemakkelijker - Gemakkelijker

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Het Louyet Rent-team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor elke verhuurverzoek.

CONTACT