Een voertuig huren Praktish Onze Geschiedenis Contact fr en

LOUYET RENT in de praktijk

Schrijf u in op het Louyet Rent-platform, kies de BMW- of MINI-wagen die aan uw behoeften voldoet uit onze uitgebreide selectie, selecteer de start- en einddata van je huurperiode als ook de gewenste ophaal- en retourlocatie voor het voertuig, bevestig uw reservering met een paar klikken, en zodra uw reservering is bevestigd, bent u klaar om de weg op te gaan. Louyet Rent biedt u de vrijheid van eenvoudig een voertuig te huren.

01 Proces

Ons reserveringsproces is volledig digitaal, waardoor u eenvoudig en handig een voertuig kan reserveren. Hier is hoe het werkt:

 1. Gebruik onze website om uw reservering te maken. Nadat u het gewenste voertuig en de huurdata hebt gekozen, kan u doorgaan naar de volgende stap.

 2. Nadat u uw voertuig en huurdetails hebt geselecteerd, voltooit u de betaling van de huur en de borg meteen online. Louyet Rent neemt contact met u op voor de volgende informatie:

  • Facturatiegegevens.
  • Een kopie van het rijbewijs van de bestuurder.  
  • Contactgegevens van de hoofdbestuurder.
  • Een kopie van het identiteitsbewijs van de bestuurder.
 3. Je reservering wordt bevestigd.

02 Tarieven

Hier is een samenvatting van de tarieven en kosten verbonden aan het huren van voertuigen bij Louyet Rent:

Eigen risico bij schade 2,25% van de catalogusprijs exclusief btw van het betreffende voertuig

Niet naleven van onderhoudsafspraken € 1800

Dossierkosten voor schade € 25

Eigen risico bij glasschade € 200

Verlies van boorddocumenten € 150 per document

Verlies van laadkabel € 425

Borg, tarief, huur Raadpleeg de boekingspagina voor meer informatie

Verlies van sleutels € 300

Levering van het voertuig op een andere locatie (op aanvraag) € 60,5

Administratiekosten voor de behandeling (herinnering) van boetes € 15

Geurbehandeling € 120

Toeslag voor bestuurders jonger dan 23 jaar € 15 per dag

Extra bestuurder (2 inbegrepen) € 60,5

Interieurreiniging € 60

Exterieurreiniging € 60

De vermelde tarieven zijn de huurkosten voor een periode van minder dan één maand. Deze tarieven dalen geleidelijk voor verhuurperiodes langer dan een maand.

Betaalmethoden

We accepteren de volgende betaalmethoden:

maestro master card bancontact visa ideal

03 Teruggave van het voertuig

U kan uw voertuig ophalen bij al onze Louyet Group concessies. Bij aankomst zal een goed geïnformeerde Product Genius, die perfect op de hoogte is van onze producten, u verwelkomen om u de sleutels te overhandigen en uitleg te geven over het voertuig dat u hebt gereserveerd. Tijdens deze stap maken we samen een inspectieronde van het voertuig om de staat ervan te noteren en het terbeschikkingsformulier te ondertekenen. Het is belangrijk op te merken dat het hele huurproces van Louyet Rent digitaal is.

Zodra het terbeschikkingsformulier op de tablet is ondertekend, ontvangt u een kopie van het contract met een samenvatting van de tarieven, eigen risico's, factuurgegevens en het expertiseformulier van het voertuig. Bij het terugbrengen van het voertuig maakt u opnieuw een inspectieronde van het voertuig met een van onze Product Geniuses.

Eventuele schade, afgelegde kilometers en brandstofniveau worden genoteerd, en het terbeschikkingsformulier wordt op de tablet ondertekend. Vervolgens ontvangt u een samenvatting per e-mail, evenals de eindfactuur. Ons huurproces is ontworpen om transparant, digitaal en handig te zijn doorheen elke stap.

04 Onderhoud van het voertuig:

Louyet Group neemt maatregelen om ervoor te zorgen dat elk voertuig gedurende zijn hele levensduur in uitstekende staat blijft. Een afspraak boek je makkelijk via de 24/7 Service-applicatie of online via deze links:

Banden

Met betrekking tot de banden van je huurauto bij Louyet Rent, zijn hier enkele belangrijke punten:

05 Eigen Risico's & Verzekeringen

De eigen risico's voor onze voertuigen worden berekend op 2,25% van de catalogusprijs exclusief btw. Als de herstelkosten lager zijn dan het bedrag van het eigen risico, worden deze kosten in rekening gebracht in plaats van het eigen risico. Bovendien is er een eigen risico van € 200 van toepassing in geval van een gebroken autoruit, en zijn er vaste kosten voor ontbrekende onderdelen (zoals laadkabels, veiligheidselementen, voertuigdocumenten, enz.), waarvan de tarieven in het huurcontract zijn gespecificeerd.

06 In geval van ongeval

In geval van een ongeval met het gehuurde voertuig, zoals een ongeluk, diefstal of glasschade, stuur ons dan binnen 24 uur een volledige verklaring per e-mail naar het volgende adres: lrentdamages@louyet.be wit

 • Foto's van het ongeval die de schade aan het voertuig tonen.  
 • Een gedetailleerde uitleg van de gebeurtenissen, inclusief de locatie, datum en omstandigheden.  
 • Een correct ingevuld aanrijdingsformulier.

Na ontvangst van uw verklaring zal ons team contact met u opnemen om de volgende stappen te bespreken. Indien u verantwoordelijk bent voor het ongeval, wordt het eigen risico dat in uw huurcontract staat vermeld in rekening gebracht, of de reparatiekosten als deze lager zijn dan het eigen risico. Hou er rekening mee dat een schadedossier gepaard gaat met administratiekosten van € 25. Het is van essentieel belang om snel contact op te nemen met ons team in geval van een ongeval om een efficiënte afhandeling te garanderen en in overeenstemming te zijn met de voorwaarden van uw huurcontract.

EENVOERTUIG HUREN

Kies de BMW- of MINI-wagen die u nodig hebt, selecteer je data, als ook de gewenste ophaal- en retourlocatie voor het voertuig, bevestig uw reservatie en ga zorgeloos de weg op.

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Het Louyet Rent-team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor elke verhuurverzoek.

CONTACT