Een voertuig huren Praktish Onze Geschiedenis Contact fr en

BIJ LOUYET RENT IS UW MOBILITEIT ONZE BUSINESS.

We zijn vastbesloten om uw trajecten te vereenvoudigen met een gevarieerd wagenpark, toegewijde klantenservice en flexibele oplossingen. Ontdek hoe we vandaag nog uw mobiliteit kunnen verbeteren.

Louyet Rent - Home Louyet Rent - Home

Gemakkelijker - Gemakkelijker - Gemakkelijker

OPTIMALE FLEXIBILITEIT

Louyet Rent vertegenwoordigt de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar flexibiliteit en gemoedsrust als het gaat om mobiliteit. Voor periodes van enkele dagen tot meerdere maanden, zelfs jaren, biedt Louyet Rent een uitgebreid assortiment BMW's en MINI's, inclusief alle diensten (belastingen, verzekering, onderhoud, winterbanden).

Louyet Rent - Home

Onze Geschiedenis GECHIEDENIS VAN LOUYET RENT

Louyet Rent vervult uw behoeften met een breed aanbod aan BMW- en MINI-voertuigen om aan diverse eisen te voldoen. Of het nu gaat om een economisch hybride voertuig, een volledig elektrische auto die al beschikbaar is voor verhuur, een stadsauto voor gemakkelijk stadsverkeer, een ruime dieselauto voor reizen, of een premium berline voor bruiloften, u zal altijd het juiste voertuig vinden. Indien u online niet het voertuig vind dat u zoekt, moedigen we u ten zeerste aan om contact met ons op te nemen. We zijn bereid om u zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van de mobiliteitsoplossing die bij u past.

DE VOORDELEN VAN LOUYET RENT

Louyet Rent biedt een complete, transparante en op maat gemaakte wagenverhuurervaring voor klanten, met bijzondere aandacht voor veiligheid en klanttevredenheid.

All-in oplossingen

Louyet Rent biedt all-in verhuurpakketten met onderhoud, winterkits, verzekering en belastingen inbegrepen in de huur.

Eenvoudig en digitaal verhuurproces

Het verhuurproces van Louyet Rent is volledig digitaal, van online reservering tot het retourneren van het voertuig, waardoor het snel en gemakkelijk is.

Breed aanbod aan voertuigen

Louyet Rent biedt een breed aanbod aan BMW's en MINI's voor verschillende behoeften, zoals stadsritten, familievakanties, 100% elektrische voertuigen en véél meer.

Inclusief bandenvervanging

Het verhuurcontract omvat bandenvervanging bij normale slijtage, voor het veilig rijden.

Flexible services

Personaliseer je huur door opties toe te voegen zoals ophalen op een andere locatie, een extra bestuurder of een dakkoffer.

Vereenvoudigd schadebeheer

In het geval van een schadegeval vergemakkelijkt Louyet Rent de afhandeling van de zaak door binnen 24 uur een volledige aangifte per e-mail in te dienen, dankzij een snelle en persoonlijke follow-up.

Onderhoudstermijnen respecteren

Louyet Rent vereist het respecteren van onderhoudsintervallen om de veiligheid en goede staat van de voertuigen te garanderen. Het niet naleven van deze termijnen kan kosten met zich meebrengen.

Boetebeheer

Louyet Rent verzendt parkeerboetes en betwist politieboetes voor de aangewezen hoofdbestuurder, waardoor het proces voor klanten wordt vereenvoudigd.

Transparantie in kosten

De kosten die gepaard gaan met de huur, zoals eigen risico's, administratieve kosten voor claims of de afhandeling van boetes en andere bijkomende kosten, worden aan het begin duidelijk gecommuniceerd om verrassingen te voorkomen.

Kortom, Louyet Rent biedt een complete, transparante en op maat gemaakte wagenverhuurervaring voor klanten, met bijzondere aandacht voor veiligheid en klanttevredenheid.

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Het Louyet Rent-team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor elke verhuurverzoek.

CONTACT